PROTOCOL VAN INDOOR SPORT VORDEN

Blijf thuis bij klachten
Blijf thuis als je klachten hebt, die passen bij het Covid-19 virus, zoals neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, koorts of verlies van reuk en smaak.

Reserveren
In het sportcentrum is een maximaal aantal sporters toegestaan volgens de RIVM richtlijnen, zodat de 1,5 meter afstand aangehouden kan worden. Dit betekent dat je verplicht bent om te reserveren om te kunnen sporten. Dit geldt voor alle groepslessen, voor vrije fitness en voor eGym. Een reserveerblok voor vrije fitness en eGym is 1 uur. Mocht je langer willen sporten, dan kan dat, indien het maximaal aantal personen niet wordt overschreden en je toestemming hebt van de receptiemedewerk(st)er. Op daluren maak je in dat geval de meeste kans.

Een uitzondering wordt gemaakt voor de vaste groepslessen voor senioren en jeugd. Dit zijn vaste groepen waarvan wij de aantallen en deelnemers kennen. Ouders kunnen niet mee naar binnen en wachten buiten bij jeugdlessen.

Je komt sporten binnen het afgesproken tijdsblok. Kom daarom ook niet te vroeg: max. 10 minuten van tevoren.

Klik hier voor een handleiding voor het reserveren.

Wat neem je mee?
Sporters zijn verplicht een eigen handdoek en bidon mee te nemen. Ook check je bij binnenkomst altijd in met je pasje.

Hygiëne
Reinig je handen bij binnenkomst met desinfecterende handgel. Sporters reinigen en desinfecteren zelf de materialen en apparatuur die worden gebruikt. Daarvoor staan gele doekjes en reinigingsmiddelen klaar. Periodiek zorgen wij zelf voor extra schoonmaakrondes.

Kleedkamers, douches en toiletten
De douches en kleedruimten zijn geopend. De toiletten kunnen worden gebruikt, maar ga voor je bezoek thuis naar het toilet om zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten.

De bar
Onze bar is geopend!

Sauna
De Sauna is open. Reserveren kan bij de receptie.