‘Door heel veel kleine aanpassingen te doen heb ik al veel bereikt. Ik ben me nu bewust van mijn valkuilen en kan daarop anticiperen’

Je fitter willen voelen, een gezond gewicht willen bewerkstelligen of andere leefstijl doelen? Fit Switch geeft je de mogelijkheid om tot een duurzame leefstijlverandering te komen. Je kan telkens met 12 weken verlengen om nieuwe doelen te stellen en te verwezenlijken.

Je mee laten nemen door de vele snelle reclames is verleidelijk, maar ongetwijfeld weet jij ook wel stiekem dat dit vaak resultaten oplevert van korte duur en dat je al snel weer terugvalt in je oude leefpatroon.

Zijn deze programma`s dan niet goed van inhoud? Elke stap die je wilt veranderen kost tijd en heeft de juiste begeleiding nodig. Daarbij, als je iets wilt veranderen, dan is het ook belangrijk om te weten waarom dit dan verandert moet worden. Dit wordt uitgelegd in het Fit Switch programma door instructeurs met ervaring op het gebied van leefstijl verandering.

Fit Switch heeft een aantal pluspunten:

● Het is een programma van 12 weken, waardoor je de tijd hebt om de eerste leefstijlveranderingen door te voeren.

● In deze 12 weken wordt je o.a. middels wekelijkse thema’s precies het ‘Hoe’ en ‘Waarom’ uitgelegd, je ontvangt de kennis achter de Leefstijlpijlers en weet dus waarom je iets wel of niet zou moeten doen.

● Na een uitgebreide intake ga je trainen met een persoonlijk programma en wekelijks deelnemen aan een groepsles. Het is een vanuit de medische hoek ontwikkeld programma, met diverse evaluatie momenten, waardoor je zeker bent van een verantwoorde opbouw.

● Het resultaat is dat je Fit(ter) en Sterk(er) wordt, zowel fysiek als mentaal en dat je dit na de 1e vier weken al heel goed merkt. Dit doordat er in deze weken middels hele specifieke training aan conditie en kracht wordt gewerkt.

Na 12 weken heb jij je Fit Switch gemaakt!

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.