ONTDEK EGYM BIJ INDOOR SPORT VORDEN

Uniek in Vorden, de slimme krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal! eGym is bovendien perfect te combineren met andere sportactiviteiten.

JOUW DOEL IS ONZE FOCUS!

Wat is egym-cirkel?

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

VOORDELEN VAN TRAINEN MET EGYM

✓ Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
✓ Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
✓ Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
✓ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
✓ Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in Vorden!
✓ Eenvoudig te combineren met andere sportactiviteiten.

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.