PERSONAL TRAINING IN VORDEN

Behaal jouw doelstelling met een Personal Trainer van Indoor Sport. Onze Personal Trainers hebben ruime ervaring en hun eigen specialismen die jou helpen je doel te realiseren. Ben je op zoek naar een nieuwe of een gezondere levensstijl, met meer energie, minder stress en een betere gezondheid?

JOUW DOEL IS ONZE FOCUS!

Voor iedereen die ervoor kiest om lekkerder in zijn of haar vel te zitten is Personal Training een geweldige manier om de benodigde stappen te zetten richting een blijvend gezondere levensstijl en een fit en vitaal lichaam!

Onze Personal Trainers kunnen je helpen tot rust te komen met Yoga, een sportief doel halen met een sportspecifiek trainingsschema, of afvallen met een persoonlijk begeleid leefstijlprogramma. Indoor Sport heeft alle specialismen in huis.

Onze Personal Trainers stellen samen met jou een passend trainingsschema op dat is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Zij inspireren en stimuleren je ”1 op 1” om aan de slag te gaan en nu eens écht resultaten te behalen.

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.