FYSIOTHERAPIE BIJ INDOOR SPORT VORDEN

Indoor Sport Vorden en Fysiotherapie Jansen van den Berg hebben hun samenwerking vanaf begin 2019 geïntensiveerd! Zowel Indoor Sport Vorden als Fysiotherapie Jansen van den Berg zijn van mening dat sport, regelmatig bewegen en gezondheid hand in hand gaan. Als gezamenlijke doelstelling hebben zij dan ook het in beweging krijgen én houden van Vorden. Maar vooral het plezier om te sporten te stimuleren. Dit willen zij bereiken door onder andere de sporters van Indoor Sport Vorden het volgende te bieden.

Behandeling
Fysiotherapie Jansen van den Berg heeft een praktijkruimte bij Indoor Sport Vorden om cliënten te kunnen adviseren, begeleiden én behandelen. Uiteraard richten wij ons op sportblessures en het voorkomen hiervan, maar je kunt ook bij ons terecht voor overige fysiotherapeutische klachten. Je kunt ook bij ons terecht als je geen lid bent van Indoor Sport Vorden.

PREVENTIE EN GRATIS INLOOP SPREEKUUR

Eén van de speerpunten van de samenwerking is het voorkomen van klachten, met andere woorden preventie. Cliënten hebben de mogelijkheid om tijdens inloopspreekuren vragen te stellen aan één van de fysiotherapeuten, hier zijn geen kosten aan verbonden. Doel hiervan is om klachten en blessures te voorkomen, zodat cliënten gemakkelijker en zonder fysieke problemen hun doelen kunnen bereiken. Daarnaast kun je deelnemen aan onze medische fit groep onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij we je helpen om op een lage intensiteit oefeningen te doen en je te begeleiden bij het herstellen van jouw klachten.

Het inloopspreekuur is op twee momenten:

Maandag 16.40 uur – 17.30 uur
Vrijdag 10.25 uur – 11.15 uur

Afspraak maken?
Kom langs bij de balie of neem telefonisch contact op met Indoor Sport Vorden op 0575 – 553 433 en plan een afspraak in.

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.