WELLNESS BIJ INDOOR SPORT VORDEN

Indoor Sport beschikt over een uitgebreide sauna en een zonnebank. Onze sauna en zonnebank zijn voor iedereen toegankelijk. Maak gebruik van onze Finse sauna’s, Turks stoombad of van de zonnebank en om lekker af te koelen neem je een duik in het ijskoude dompelbad.

Daarna kun je lekker bijkomen op het terras, tussen de druivenstruiken, of in de lounge.

Wij hebben een abonnement waarbij het gebruik van de sauna en zonnebank is inbegrepen.

SAUNA EN TURKS STOOMBAD

Lekker ontspannen in onze sauna, om even tot rust te komen of na het sporten. Indoor sport beschikt over twee saunacabines én een turks stoombad. De sauna’s zijn alle dagen toegankelijk voor zowel dames als heren.

Saunatips

Na het sporten eerst 15 min. afkoelen. Daarna douchen, goed afdrogen en een warm voetenbad. Blijf 8 tot 12 min. in de saunacabine al naar gelang je het als prettig ervaart, ontspan zoveel mogelijk.

Na de sauna afkoelen onder de stortdouche, met de knijpslang, in het dompelbad of buiten (mensen met hartklachten en/of een te lage of een te hoge bloeddruk, gelieve deze fase over te slaan). Rust na het afkoelen ongeveer 15 min. uit.

Je kan net zoveel rondes maken als je wilt en deze afwisselen met het turks stoombad. Het is mogelijk rustperiodes te vullen met de zonnebank. Het is verstandig om de zonnebank tijdig bij de receptie te bespreken.

Sluit je sauna bezoek altijd af met een koude douche, dit om te voorkomen dat je blijft transpireren.

Zonnebank

Regelmatig een half uurtje zonnen is goed voor uw totale welbevinden, even uitrusten en bijkleuren. Onze zonnebank is voorzien van veilige goedgekeurde lampen. Dit zorgt ervoor dat je snel en veilig bruin wordt! Meer informatie en reserveren is mogelijk bij onze receptie.

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.