Fysiotherapie Indoor Sport Vorden

 

Indoor Sport Vorden en Fysiotherapie Jansen van den Berg gaan hun samenwerking vanaf begin 2019 intensiveren! Zowel Indoor Sport Vorden als Fysiotherapie Jansen van den Berg zijn van mening dat sport, regelmatig bewegen en gezondheid hand in hand gaan. Als gezamenlijke doelstelling hebben zij dan ook het in beweging krijgen én houden van Vorden. Maar vooral het plezier om te sporten te stimuleren. Dit willen zij bereiken door onder andere de sporters van Indoor Sport Vorden het volgende te bieden.

 

Behandeling

Vanaf januari 2019 gaat Fysiotherapie Jansen van den Berg een praktijkruimte openen bij Indoor Sport Vorden om cliënten te kunnen adviseren, begeleiden én behandelen. Uiteraard richten wij ons op sportblessures en het voorkomen hiervan. Maar u kunt ook bij ons terecht voor overige fysiotherapeutische klachten. Hierover kunt u meer informatie vinden op deze website. U kunt ook bij ons terecht als u geen lid bent van Indoor Sport Vorden.

 

Preventie en gratis inloopspreekuur

Eén van de speerpunten van de samenwerking is het voorkomen van klachten, met andere woorden preventie. Cliënten hebben de mogelijkheid om tijdens inloopspreekuren vragen te stellen aan één van onze fysiotherapeuten, hier zijn geen kosten aan verbonden. Doel hiervan is om klachten en blessures te voorkomen, zodat cliënten gemakkelijker en zonder fysieke problemen hun doelen kunnen bereiken. Daarnaast kunt u deelnemen aan onze medische fit groep onder begeleiding van een fysiotherapeut. Waarbij we u helpen om op een lage intensiteit oefeningen te doen en u te begeleiden bij het herstellen van uw klachten.

 

Leefstijl en vitaliteit

In de loop van 2019 zal Fysiotherapie Jansen van den Berg in samenwerking met Indoor Sport Vorden een gecombineerde leefstijl interventie (GLI) aanbieden. De gecombineerde leefstijl interventie is een aanpak gericht op een gezonde leefstijl die vanaf 2019 vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Alleen een erkende fysiotherapeut, oefentherapeut of diëtist kan deze gecombineerde leefstijl interventie aanbieden in zijn praktijk. Hierover zal de komende maanden meer informatie volgen. Naast de GLI zal er ook een vitaliteitsprogramma worden aangeboden. Meer informatie hierover volgt ook in de komende maanden.