SHOP IN SHOP BIJ INDOOR SPORT VORDEN

De onderstaande bedrijven zijn gevestigd binnen Indoor Sport Vorden.

CESAR DYNAMIEK

Cesar Dynamiek is er voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat. Er zijn veel mensen met lichamelijke klachten waardoor zij niet goed kunnen functioneren. Een verkeerde houding- of bewegingspatroon is hier vaak de oorzaak van.

Cesar Dynamiek kan de uitkomst bieden! Wij zijn gespecialiseerd in houding en beweging en richten ons op het verbeteren van de individuele houdings- en bewegingsgewoonten. Gezond gedrag kun je leren!

Meer informatie vind u op de website: www.cesardynamiek.nl

ERGOTHERAPIE & ARBEIDSDIENSTEN LAMMERS

Wij helpen ouderen en (jong) volwassenen, werknemers en werkgevers.
Wij helpen ze de dagelijkse activiteiten zo lang en prettig mogelijk zelf te blijven doen. Dit doen we met advies, oefeningen, begeleiding en daar waar nodig ook hulpmiddelen. Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen, neem dan contact op met 06 57557456.

PRAKTIJK VOOR PODOLOGIE

Podologie richt zich op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen, voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het bewegingsapparaat.

Ongeveer 75% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten. Deze klachten kunnen variëren van overbelasting, klachten door problemen aan knie, heup of rug veroorzaakt door een afwijkende voetstand of looppatroon, vermoeidheidsklachten maar ook standafwijkingen aan voeten en tenen.

Ook tijdens het sporten gaat er soms iets mis en kan er ineens een hinderlijke pijn of een blessure ontstaan. Ligt het aan de trainingsopbouw, het trainingsschema, de techniek of zijn het de schoenen?

Bij Praktijk voor Podologie wordt door middel van een gericht onderzoek de oorzaak van uw pijnklachten of blessure in kaart gebracht. Daarna kan er een persoonlijke behandelplan van start gaan.

Wilt u zo optimaal mogelijk en klachtenvrij kunnen bewegen of wilt u blessurevrij kunnen sporten, uw sportprestaties verbeteren en het sportplezier verhogen? Wij kunnen u hierbij helpen. .

Kijk voor meer informatie op www.podologiemelanieoonk.nl of bel 06 40141002

FYSIOTHERAPIE JANSEN VAN DEN BERG

Fysiotherapie Jansen van den Berg heeft een praktijkruimte bij Indoor Sport Vorden om cliënten te kunnen adviseren, begeleiden én
behandelen. Uiteraard richten wij ons op sportblessures en het voorkomen hiervan, maar je kunt ook bij ons terecht voor overige fysiotherapeutische klachten. Je kunt ook bij ons terecht als je geen lid bent van Indoor Sport Vorden.

Probeer ons nu 14 dagen gratis

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.
*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.