#6 Exclusieve zekerheden

Indoor Sport Vorden behoort tot de 100 beste sportcentra van Nederland

Vorden – Al sinds 1985 staat Indoor Sport Vorden – leefstijlclub – bekend als hét kwaliteitssportcentrum van deze regio. Om er honderd procent zeker van te zijn dat iedere klant de beloofde kwaliteit ook als zodanig ervaart, wordt dit uitvoerig en op een continue basis getoetst. Dit gebeurt middels mystery bezoeken en middels het vragen van klanten om het sportcentrum kritisch te beoordelen op diverse punten. Alleen sportcentra die op beide onderdelen uitstekend scoren mogen zich rekenen tot de 100 beste sportcentra van Nederland en vallen onder de koepel van ‘exclusieve sportcentra’.

Met de continue toetsing en borging worden klanten verzekerd van kwaliteit. Maar wat betekent dit nu precies? Kwaliteit uit zich in verschillende dingen. Het opleidingsniveau van de medewerkers bijvoorbeeld. Maar ook de technische staat van de loopbanden en apparatuur. Nog belangrijker is dat u zich als klant prettig voelt in een veilige omgeving. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u de aandacht krijgt die u verdient. Dit is óók kwaliteit.

Als klant van een VES-centrum krijgt u de garantie van de zes zekerheden. U wordt bijvoorbeeld altijd ontvangen met een glimlach en iedereen wil u graag leren kennen als persoon. Eigenaar van Indoor Sport Vorden, Jaap Hesselink, zegt hierover het volgende: Het spreekt eigenlijk voor zich dat wij onze klanten altijd heel hartelijk en met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien hen namelijk graag en dat willen wij ze dan ook laten voelen! Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten wie onze klanten zijn en wat hun wensen zijn. Op deze manier kunnen wij de verwachtingen van onze klanten beter waarmaken. Onze instructeurs moeten daarbij aan de zwaarste opleidingseisen voldoen en worden geselecteerd op ‘enthousiasme”. Alleen met de juiste instelling is het mogelijk om naast een veilige en verantwoorde les van elke les een ‘feestje’ te maken”. Niet voor niets is onze slogan ‘ De leukste trainers, de leukste lessen’.

Een andere zekerheid is dat u wordt gestimuleerd om uw doel te behalen. Samen met u worden de mogelijkheden bekeken en wordt bepaald wat voor u de juiste, de beste en de prettigste training is om uw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt u begeleid door deskundige en enthousiaste instructeurs. “Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor onze klanten klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen dat onze klanten positieve energie krijgen en dat zij het naar hun zin hebben.”, aldus Jaap Hesselink. Uw gezondheid en welbevinden staan altijd centraal. De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Als lid van een ‘exclusief sportcentrum’ heeft u tevens toegang tot álle 114 andere exclusieve sportcentra. Bij elk sportcentrum bent u verzekerd van de geboden kwaliteit. U kunt dus blijven sporten als u bijvoorbeeld voor uw werk in een andere plaats bent of als u een weekendje weg of op vakantie bent in Nederland.

Bij Indoor Sport Vorden ben je gegarandeerd van de onderstaande 6 servicebeloften:

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 114 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 114 aangesloten sportcentra.

#6