Lekker bijkomen op het terras, tussen de druivenstruiken of in onze relaxruimte bij de open haard. Wij hebben een abonnement waarbij het gebruik van de sauna en zonnebank is inbegrepen.

Sauna/ Turks Stoombad
Lekker ontspannen in onze sauna, om even tot rust te komen of na het sporten. Indoor sport beschikt over twee saunacabines én een turks stoombad. De sauna’s zijn alle dagen toegankelijk voor zowel dames als heren.

Saunatips

Na het sporten eerst 15 min. afkoelen. Daarna douchen, goed afdrogen en een warm voetenbad. Blijf 8 tot 12 min. in de saunacabine al naar gelang je het als prettig ervaart, ontspan zoveel mogelijk.

Na de sauna afkoelen onder de stortdouche, met de knijpslang, in het dompelbad of buiten (mensen met hartklachten en/of een te lage of een te hoge bloeddruk, gelieve deze fase over te slaan). Rust na het afkoelen ongeveer 15 min. uit.

Je kan net zoveel rondes maken als je wilt en deze afwisselen met het turks stoombad. Het is mogelijk rustperiodes te vullen met de zonnebank. Het is verstandig om de zonnebank tijdig bij de receptie te bespreken.

Sluit je sauna bezoek altijd af met een koude douche, dit om te voorkomen dat je blijft transpireren.

 

Zonnebank

Regelmatig een half uurtje zonnen is goed voor uw totale welbevinden, even uitrusten en bijkleuren. Onze zonnebanken zijn voorzien van veilige goedgekeurde lampen. Dit zorgt ervoor dat je snel en veilig bruin wordt! Meer informatie en reserveren is mogelijk bij onze receptie