Shop in Shop

De onderstaande bedrijven zijn gevestigd binnen Indoor Sport Vorden.

Cesar Dynamiek

Cesar Dynamiek is er voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat. Er zijn veel mensen met lichamelijke klachten waardoor zij niet goed kunnen functioneren. Een verkeerde houding- of bewegingspatroon is hier vaak de oorzaak van.

Cesar Dynamiek kan de uitkomst bieden! Wij zijn gespecialiseerd in houding en beweging en richten ons op het verbeteren van de individuele houdings- en bewegingsgewoonten. Gezond gedrag kun je leren!

Meer informatie vind u op onze website: www.cesardynamiek.nl

Praktijk voor podologie

Podologie richt zich op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen, voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het bewegingsapparaat.

Ongeveer 75% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten. Deze klachten kunnen variëren van overbelasting, klachten door problemen aan knie, heup of rug veroorzaakt door een afwijkende voetstand of looppatroon, vermoeidheidsklachten maar ook standafwijkingen aan voeten en tenen.

Ook tijdens het sporten gaat er soms iets mis en kan er ineens een hinderlijke pijn of een blessure ontstaan. Ligt het aan de trainingsopbouw, het trainingsschema, de techniek of zijn het de schoenen?

Bij Praktijk voor Podologie wordt door middel van een gericht onderzoek de oorzaak van uw pijnklachten of blessure in kaart gebracht. Daarna kan er een persoonlijke behandelplan van start gaan.

Wilt u zo optimaal mogelijk en klachtenvrij kunnen bewegen of wilt u blessurevrij kunnen sporten, uw sportprestaties verbeteren en het sportplezier verhogen? Wij kunnen u hierbij helpen. .

Kijk voor meer informatie op www.podologiemelanieoonk.nl of bel 06 40141002

Catrien’s Kapperij

Catrien’s Kapperij is ondertussen 12,5 jaar gevestigd binnen Indoor Sport Vorden.

Voor het maken van een afspraken kun je bellen, appen, sms’en, mailen of stuur een berichtje via facebook. De openingstijden zijn variabel zowel overdag en in het weekend, als ’s avonds tot 22u! Het hele gezin is welkom, voor de jongste is er een grabbelton en altijd een lekkere lolly of rozijntjes. Voor tieners is er een speciaal knip tarief en pas vanaf 20 jaar rekenen we het volwassen tarief!
Knippen, kleuren, krullen voor alles bent u op het juiste adres.

LEDEN VAN INDOOR SPORT VORDEN KRIJGEN 10% KORTING!

Neem contact op via 0575-554 478 of 06- 28 59 82 90 of catrienskapperij@gmail.com

En volg ons op Facebook, Catrien’s kapperij, daar staan de lege plekken uit de agenda in! www.facebook.com/catrienskapperij