Wat zeggen onze leden over Indoor Sport Vorden?

Onze klantenwaardering is hoog, we doen kennelijk iets goed. Nu kunnen we zelf uitleggen hoe dit komt, maar dat laten we liever over aan de mensen die al bij ons sporten, onze leden!

Rob Wiekart

Sportieve uitstraling, altijd netjes en als je hulp nodig hebt dan krijg je die direct.

Bert Vrieler

In december 2015 ben ik begonnen met de Leefstijl Challenge via Indoorsport. Omdat ik gestopt ben met werken (pensioen) werd het tijd om aan mijn overgewicht te werken, maar ook aan mijn fitheid en slechte eetgewoonten. De Leefstijl Challenge biedt alle mogelijkheden hiertoe. Na ruim drie maanden was er al ongeveer 8 kilo af (maar beter nog: 12 kilo vet!). Het verschil was spiertoename. Door alle – letterlijke – stappen ging het met de fitheid ook merkbaar beter. De prettige coaching heb ik ervaren als een graadmeter en een positieve stimulans.

Anky van Arragon

De lessen worden op een prettige manier gegeven. De medewerkers kennen de namen van de klant en er is aandacht voor de klant.

Lenie Struik - van Rijn

Indoor Sport is vriendelijk en toegankelijk voor iedereen, jong of oud!

Zelf ontdekken waarom onze leden zo positief zijn?

Meld je dan direct aan voor een  proefweek, geheel kosteloos! Wil je Indoor Sport uitproberen en toegang krijgen tot al onze faciliteiten incl. alle groepslessen, squash en sauna, vul dan het formulier in om een week sporten aan te vragen.

Indoor Sport uitproberen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.