Beste Indoor Sporter,

Wij gaan jullie deze periode zoveel mogelijk helpen en ondersteunen om je conditie, gezondheid en geestelijk welzijn te verbeteren en behouden. Hoe, dat lees je hieronder.

Online groepslessen

Voor sporters die aan de groepslessen deelnemen, hebben wij het volgende alternatief: Via ons YouTube kanaal zijn diverse online lessen te volgen. Deze lessen zijn live te volgen of op een later moment terug te kijken. Op onze website staat het online lesrooster met de lestijden en een link naar ons YouTube kanaal. Ook ondersteunen wij de lessen met ZOOM, zodat we ook weer wat meer contact hebben met elkaar. Ons online rooster is via de onderstaande link te vinden. Ook is hier informatie over het volgen van lessen via ZOOM te vinden.

 

Jeugdlessen
Ook het rooster voor de jeugdlessen wordt via de bovenstaande link gedeeld. Een aantal jeugdlessen (t/m 17 jaar) wordt buiten gegeven en de overige lessen worden online gegeven.

Outdoor duo trainingen

Wij zijn gestart met het geven van outdoor duo trainingen! Onder begeleiding van een van onze trainers kun je een half uur outdoor training reserveren, alleen of met z’n tweeën. Deze trainingen zijn per half uur te reserveren via onze app of via onze website.

In Brummen is het ook mogelijk om outdoor duo bokszaktrainingen en cross duo trainingen  te reserveren.

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Buiten circuit
Voor de sporters die er niet tegenop zien om buiten te sporten, hard te lopen en te trimmen, zijn er in Vorden en Brummen coronaproof fitnessparcours uitgezet, waar je op eigen gelegenheid gebruik van kunt maken. Er zijn video’s online gezet hoe je de oefeningen uit moet voeren. Kijk op onze website voor de tijden dat je er gebruik van kan maken. Het is aan elke deelnemer zelf om de coronarichtlijnen op te volgen, wij zetten het enkel klaar om mee te trainen. Veel sportplezier!

Wandelroute
Op onze website hebben wij wandelroutes gedeeld. Ook staan er op ons YouTube kanaal  diverse yogaoefeningen, die je tijdens een wandeling kan uitvoeren, zodat je jouw eigen wandelyoga les kan beleven. Natuurlijk kun je de route ook gebruiken om even lekker te wandelen. De wandelroutes kun je vinden op de pagina met online lessen op onze website.

Trainingsschema en voeding
Veel sporters weten momenteel niet hoe ze moeten sporten en wat ze kunnen doen. Daarom staan onze instructeurs voor je klaar om je te helpen. Zij stellen met de beschikbare middelen een trainingsschema voor je op. Ook kunnen zij jouw doelstellingen ondersteunen met o.a. een voedingsschema en begeleiding via Body Support. Aarzel niet wanneer je hulp wilt bij het behalen van jouw doelstellingen en mail naar staystrong@indoorsportbrummen.nl. Don, Stefan of Patrick neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Overige vragen
Alle overige vragen kun je stellen aan onze receptiemedewerkers via het volgende mailadres:
info@indoorsportvorden.nl. Wil je ons liever persoonlijk spreken? Dan kun je ons vanaf 4 januari, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch bereiken op 0575 553433.

De e-mailadressen en het telefoonnummer zijn bereikbaar voor beide vestigingen in Vorden en Brummen.

Team Indoor Sport