Beste Indoor Sporter,

Wij gaan jullie deze periode zoveel mogelijk helpen en ondersteunen om je conditie, gezondheid en geestelijk welzijn te verbeteren en behouden. Hoe, dat lees je hieronder.

Outdoor trainingen

Kom buiten bij ons sporten! Diverse lessen worden buiten gegeven, volgens de RIVM richtlijnen. Ook kun je, onder begeleiding van een van onze trainers, outdoor training reserveren. Deze trainingen zijn te reserveren via onze app of via onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om vrije outdoor fitness te reserveren. In Vorden en Brummen staan tenten, zodat er altijd getraind kan worden. Klik op de link iets verderop voor het rooster.

Let op: je moet per persoon reserveren, als je samen tijdens een tijdsblok wilt trainen.

Online groepslessen

Ook worden diverse lessen online gegeven, via ons YouTube kanaal en ZOOM. Deze lessen zijn live te volgen of op een later moment terug te kijken. Ons online rooster is via de onderstaande link te vinden. Ook is hier informatie over het volgen van lessen via ZOOM te vinden.

Jeugdlessen
Ook het rooster voor de jeugdlessen wordt via de bovenstaande link gedeeld. De meeste jeugdlessen worden buiten gegeven en de overige lessen worden online gegeven.

Wandelroute
Op onze website (via de bovenstaande link) hebben wij wandelroutes gedeeld. Ook staan er op ons YouTube kanaal  diverse yogaoefeningen, die je tijdens een wandeling kan uitvoeren, zodat je jouw eigen wandelyoga les kan beleven. Natuurlijk kun je de route ook gebruiken om even lekker te wandelen. De wandelroutes kun je vinden op de pagina met online lessen op onze website.

Trainingsschema en voeding
Veel sporters weten momenteel niet hoe ze moeten sporten en wat ze kunnen doen. Daarom staan onze instructeurs voor je klaar om je te helpen. Zij stellen met de beschikbare middelen een trainingsschema voor je op. Ook kunnen zij jouw doelstellingen ondersteunen met o.a. een voedingsschema en begeleiding via Body Support. Aarzel niet wanneer je hulp wilt bij het behalen van jouw doelstellingen en mail naar staystrong@indoorsportbrummen.nl. Don, Stefan of Patrick neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Overige vragen
Alle overige vragen kun je stellen aan onze receptiemedewerkers via het volgende mailadres:
info@indoorsportvorden.nl. Wil je ons liever persoonlijk spreken? Dan kun je ons vanaf 4 januari, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch bereiken op 0575 553433.

De e-mailadressen en het telefoonnummer zijn bereikbaar voor beide vestigingen in Vorden en Brummen.

Team Indoor Sport