Je krijgt niet één coach, maar een compleet team van specialisten.

Indoor Sport Vorden is expert op het gebied van Afslank-, Leefstijl- en Fitnessprogramma’s. Diverse instructeurs hebben zich gespecialiseerd in Leefstijl Coaching en kunnen je helpen jouw specifieke doelen te bereiken. Daarnaast werkt Indoor Sport samen met diverse specialisten op het gebied van zorg en welzijn. Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen, maak dan vrijblijvend een afspraak bij onze receptie met een van onze coaches en zet de eerste stap op weg naar een gezondere levensstijl, met meer energie en minder stress!

Gemoedelijke sfeer

In ons sportcentrum is iedereen welkom, de ‘dorpse’ gemoedelijkheid i.c.m. onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat jij je bij elk bezoek bij ons thuis voelt.

De leukste trainers

Onze trainers beleven zelf plezier aan het sporten en het lesgeven. Zij vinden hun sport leuk en stralen dat uit in onze lessen. Hierdoor is elke les opnieuw een ‘feestje’

De leukste lessen

De nieuwste trainingsmethoden, veel afwisseling en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je altijd met plezier komt sporten en dit volhoud!

De ervaring van Anky van Arragon

De lessen worden op een prettige manier gegeven. De medewerkers kennen de namen van de klant en er is aandacht voor de klant.