Wat zeggen onze leden over Indoor Sport Vorden?

De lessen worden op een prettige manier gegeven. De medewerkers kennen de namen van de klant en er is aandacht voor de klant.

Anky van Arragon

Sportieve uitstraling, altijd netjes en als je hulp nodig hebt dan krijg je die direct.

Rob Wiekart

Indoor Sport is vriendelijk en toegankelijk voor iedereen, jong of oud!

Lenie Struik - van Rijn

Prettige mensen waarmee ik sport, dit voelt na lange tijd als een soort vriendengroep.

Joke van Kranenburg – Cribbelier:

In december 2015 ben ik begonnen met de Leefstijl Challenge via Indoorsport. Omdat ik gestopt ben met werken (pensioen) werd het tijd om aan mijn overgewicht te werken, maar ook aan mijn fitheid en slechte eetgewoonten. De Leefstijl Challenge biedt alle mogelijkheden hiertoe. Na ruim drie maanden was er al ongeveer 8 kilo af (maar beter nog: 12 kilo vet!). Het verschil was spiertoename. Door alle – letterlijke – stappen ging het met de fitheid ook merkbaar beter. De prettige coaching heb ik ervaren als een graadmeter en een positieve stimulans.

Daarna hoopte ik dat ik mijn leefstijl zodanig op orde had dat ik zonder de stappentellers en coaching door kon gaan. Na de zomervakantie opnieuw een meting gedaan; 2 kilo minder, dus in totaal 10 kilo aan gewicht kwijt!

Ik vind het fijn om de cardio- en krachtoefeningen op de sportschool te doen. Prettige eigenaars en instructeurs, die je bij naam kennen en gevraagd en ongevraagd adviseren. Ook de periodieke metingen doen zij met een glimlach en verstrekken daarbij een goed actueel inzicht.

Kortom; we gaan door!!!!

Bert Vrieler